הדברה למסעדות ובעלי עסקים המחזיקים במטבח ורוצים להיות בטוחים שהמקום נקי מחרקים ומזיקים
בשנים האחרונות אנו שומעים על מקרים רבים בהם לקוחות תיעדו חרקים ומכרסמים במסעדות והעלו תמונות לרשתות חברתיות, דבר שגרם נזקים רבים למסעדות אלה. בעידן שבו הכל נעשה ויראלי ועסקים יכולים ליפול על פוסט או תמונה שפורסמו ברשת, על בעלי מסעדות להיות זהירים פי כמה וכמה ולדאוג לטפל בנושא החרקים והמכרסמים עוד טרם הופעתם.
החשיבות של ביצוע הדברה במסעדות
הדברה היא אחת הפעולות הקריטיות במסעדות, הרי חרקים ומכרסמים מרבים להימצא במקומות בהם יש מזון, ועל כן הופעתם במסעדות, יכולה לגרום לנזק בריאותי, תדמיתי ואף במקרים מסוימים לסגירת המסעדה בעת ביקורות של משרד הבריאות.
הדברה למסעדות בשרון חייבת להיעשות על ידי בעלי מקצוע מומחים שזוהי עבודתם, כלומר רק על ידי חברה המתמחה בביצוע הדברות במסעדות ולא חברה כללית שמבצעת גם בבתים פרטיים וגם במשרדים, כיוון שנדרשת מיומנות רבה בהדברת מסעדות.
על מנה חשוב לשים דגש בעת בחירת חברת הדברה למסעדות בשרון?
ניסיון החברה – ניסיון הוא בהחלט פרמטר חשוב, כזה שיוכל לעשות את ההבדל בין הדברה מקצועית להדברה חובבנית, ולכן יש לקחת בחשבון את ניסיון החברה עוד טרם הזמנתה לבצע את ההדברה.
שימוש בחומרים ייעודיים – חשוב לדעת באילו חומרים עושה שימוש חברת הדברה למסעדות בשרון, שהרי ישנו מזון במקום, כמו גם עובדים, ועל כן על ההדברה להיעשות רק עם חומרים ירוקים שאינם מסכנים את האדם.
כיום ניתן למצוא הדברות ייעודיות למסעדות שאינן פוגעות באדם ואינן מותירות ריח לוואי, ולכן זוהי הסיבה שכדאי לברר מבעוד מועד באילו חומרים החברה משתמשת.
זמן ההדברה ופינוי המקום – זמן ההדברה בפועל והזמן שיש לפנות את המקום הוא קריטי, בעיקר למסעדות הפעילות בכל ימות השבוע, שהרי יש צורך לסגור את המסעדה, להדביר ולהמתין עד לייבוש החומר, ולכן ההמלצה היא לבצע את ההדברה בשעות לילה מאוחרות או כאשר המסעדה סגורה בסוף שבוע לדוגמה.
שירות אמין ואחריות חשוב לוודא שהחברה מעניקה שירות אישי ואמין, כמו גם אחריות מלאה על ההדברה, כך במידה והתופעה חזרה יהיה לכם למי לפנות.